Op reis naar Portugal: de ideale mix van cultuur, gastronomie en historie!

Groepsreizen naar Portugal winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Portugal heeft het dan ook allemaal: helderblauwe zee, goudgele stranden, cultuur, religie, gastronomie, geschiedenis, ... .


Lissabon is één van de populairste citytrip- bestemmingen. Niet moeilijk: de hoofdstad van Portugal verrast op alle vlakken. U wordt er omvergeblazen door de prachtige architectuur, het bruisende stadsleven en het onuitputtelijke aanbod van musea. U ontdekt er de oudste straatjes in Alfama en geniet van het uitzicht over de volledige stad vanop de mooiste ‘Miradouros’. 

In het Sint Jorge Kasteel waant u zich terug in de tijd en geniet u bovendien van een wondermooi uitzicht over de hele stad. Of bezoek UNESCO-werelderfgoed in Belém.


Geniet van hét lokaal lekkernijtje; pastèis de Belèm. Dit terwijl u vertoeft aan het water bij Torre de Belèm of een bezoekje brengt aan het Hiëronymietenklooster.

Groepsreizen Portugal

Maar Portugal heeft meer te bieden dan het historische Lissabon. Een groepsreis naar Portugal is dan ook erg interessant vanwege het gevarieerde aanbod dat het land te bieden heeft. 

In Sintra ontsnapt u aan het bruisende leven van de stad en komt u tot rust te midden van de natuur. U ontdekt er de verschillende paleizen met elk hun eigen unieke architectuur en laat zich verrassen door magnifieke parken en andere  bezienswaardigheden.


In Coimbra herbeleeft u uw studentenjaren én herleeft de geschiedenis in University of Coimbra. Kom er meer te weten over de academische gevangenis en maak kennis met de vaste bewoners (vleermuizen) in de bibliotheek die pracht en praal uitstraalt.

Kortom, Portugal heeft voor iedereen iets te bieden. Van de avonturier, de muziekliefhebber tot de cultuurliefhebber.

Titel

Groepsreizen Portugal - alcobaça
Groepsreizen Portugal - Nazaré
Groepsreizen Portugal - Obidos
Groepsreizen Portugal - Lissabon