GROEPSREIS DOORHEEN DE PORTUGESE WESTKUST

Bent u de verantwoordelijke van een vriendenkring, een zakelijk team, een club of vereniging en wilt u graag een uitstap maken met deze groep? 'Ontdek Portugal' werkt een schitterende reis uit naar de Portugese Westkust, zodat u kan vertrekken zonder zorgen! Ontdek hier waarom de Westkust van Portugal misschien wel de ideale bestemming is voor u en uw groep.

Obidós: charmant middeleeuws stadje

Obidós is één van de meest pittoreske en best bewaarde vestingstadjes van Portugal. Dit kleine, charmante, middeleeuwse stadje is volledig ommuurd met schitterende straatjes met witte huisjes en balkons vol bloemen. Koning Dinis gaf het dorpje indertijd als huwelijksgeschenk aan zijn echtgenote. Ontdek het échte Portugal terwijl u relaxt op de talrijke terrasjes, onder het genot van het plaatselijke likeurtje 'Ginjinha'!

São Martinho do Porto

In São Martinho do Porto komt u helemaal tot rust. Hier geniet u van het 3 km lange zandstrand. Deze zeer elegante badplaats met mooie restaurants en winkels is een must visit!

Nazaré: één van de meest typische Portugese vakantieverblijven

Nazaré is een bekend vissersstadje in West-Portugal. Doorheen de jaren is het uitgegroeid tot één van de meest typische Portugese vakantieverblijven. De vrouwen zijn er nog steeds gekleed in de traditionele klederdracht, met rokken met 7 lagen! Nazaré heeft alles wat uw hartje verlangt om van dit verblijf iets moois te maken: een prachtig zandstrand, hoge kliffen, een schitterende baai, heerlijke restaurantjes, elegante winkels en sfeervolle bars. Ook is er een zeer geanimeerde overdekte markt waar u al de specialiteiten van de regio kunt proeven en kopen!


Nazaré is bovendien de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan drie juweeltjes van kloosters die opgenomen zijn op de lijst van “Unesco Werelderfgoed”:

  • Alcobaça, één van de mooiste en indrukwekkendste cisterciënzer abdijen van Europa.
  • Het Convent van Christus, in de stad Tomar, oorspronkelijk gebouwd door de Orde van de Tempeliers.
  • Het klooster van Batalha, een meesterwerk in gothische en manuellijnse kunst!


Bent u geïnteresseerd in een georganiseerde rondreis en wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via de groene button hieronder! Ik werk met veel plezier een voorstel uit op maat van uw groep.

.

ontdek portugal - Portugese Westkust