GROEPSREIS PORTO

Kan een glaasje porto u op tijd en stond smaken? Dan moet u de enige echte Portugese porto, geklasseerd als Unesco Werelderfgoed, proeven. Nergens komt de smaak van uw glaasje port beter tot z'n recht, dan in de vallei van de Douro... De bakermat van de porto!


In Porto, de bekende Portugese gemeente en havenstad, kan u er niet omheen. Hier proeft en ademt alles porto. Talloze wijngaarden liggen broederlijk langs elkaar en omhullen de bergflanken als ware het prachtige versiering. Van de druiven uit deze wijngaarden wordt de enige echte porto gemaakt. Nergens anders komt deze heerlijke 'nectar' beter tot z'n recht dan wanneer u hem drinkt in het midden van deze vallei met z'n wereldvermaarde port-wijnhuizen. 

Groepsreis naar Porto

Wilt u de geheimen van Lello & Irmão, één van de mooiste boekhandels ter wereld, ontdekken? Of legt u de focus liever op gastronomie, met proeverijen in de typische Portugese restaurantjes? Of bewondert u graag het centrum van de stad, waar het monument ter ere van koning Pedro IV staat? Het kan allemaal.


Uiteraard zal een glaasje port niet ontbreken. Ik neem u mee naar de allerbeste port-wijnhuizen en toon u het station São Bento. Hier proefde ik de beste porto ooit! De wondermooie setting, met muren bekleed met de mooiste 'azulejos' die op hun manier de geschiedenis van Portugal vertellen, maken het plaatje compleet. 


Interesse? Ik organiseer uw groepsreis naar Porto waarbij ik alles regel van a tot z! Neem vrijblijvend contact op via de button hieronder! 

ontdek portugal - groepsreis porto