OVERNACHTEN IN EEN VOORMALIGE CISTERCIENZER ABDIJ? ONTDEK HET MOSTEIRO DE S. CRISTOVÃO LAFÕES!

In Portugal vindt u de allermooiste dorpjes en steden. São Pedro do Sul is zo’n dorpje dat u niet meer loslaat als u er eens geweest bent. Bovendien kan u hier overnachten in een voormalige cisterciënzer abdij. Goed voor een onvergetelijk, uniek verblijf… Aan een mooie prijs bovendien, dankzij een exclusieve samenwerking met Ontdek Portugal!


São Pedro do Sul is een idyllisch, authentiek dorp in het Noordwesten van Portugal. In vogelvlucht ligt het tussen Porto en Coimbra in, telkens op ongeveer anderhalf uur rijden. Ideaal als u een dag het bruisende stadsleven wilt opzoeken. De kans dat u weg zult willen uit São Pedro do Sul is echter klein. De voormalige cisterciënzer abdij waar u verblijft is namelijk adembenemend mooi.

Prachtig uitzicht, authentieke charme, hedendaags comfort

In het Mosteiro de S. Cristovão Lafões staan ontspanning en rust centraal. Hier komt u in enkele dagen terug op adem, zodat u heerlijk relaxed terug naar huis gaat. Het voormalig klooster, gesticht in de 12e eeuw en uitgebreid tussen de 17e en de 18e eeuw, werd gebouwd op een heuvel in het midden van het bos met uitzicht op een klaterend bergriviertje. Dankzij deze unieke ligging geniet u vanuit elke kamer van een prachtig uitzicht.


Doorheen de jaren raakte de abdij onderkomen. Toch zagen de huidige eigenaars meteen het potentieel van het gebouw en besloten zij om de abdij om te bouwen tot een B&B. Het resultaat is een impressionante verbouwing met respect voor de originele bouwstijl en authentieke charme, maar ook met veel aandacht voor hedendaags comfort.

Geniet van een verblijf in het Mosteiro de S. Cristovão Lafões vanaf 75€/nacht

In totaal zijn er acht zeer comfortabele kamers, met dubbel bed of twin bedden. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en centrale verwarming. Bovendien werd één van de kamers ingericht volgens de noden van minder mobiele gasten. Daarnaast zijn er nog twee kamers, gelegen in een aansluitend gebouw, die beschikken over een eigen keuken en een living met open haard.


Het zwembad biedt een mooi zicht op de prachtige omgeving en de bergen. In de kleine honestybar kan u terecht voor snacks, sandwiches en drankjes. Kortom: alles is aanwezig voor een topverblijf op een droomlocatie.


Bij een verblijf van minstens 4 nachten, ontvangt u nog een korting van 5€/nacht! Een vijfdaagse reis aan 280€/kamer dus. 

Ook geschikt voor incentives, vergaderingen, …

Maar er zijn nog andere mogelijkheden in dit schitterende complex. De abdij is bijvoorbeeld ook de perfecte locatie voor een incentive-reis, om een kleinschalig congres te hosten, te vergaderen met een groep ondernemers of kaderleden, een familiereünie of simpelweg een vakantie met enorm veel mogelijkheden op vlak van culturele bezoeken.


Interesse? Contacteer me vandaag nog voor meer inlichtingen en prijzen! 

ontdek portugal - Mosteiro de S. Cristovão Lafões

Titel