GROEPSREIS ALBUFEIRA + DE ALGARVE

Midden in de Algarve, gekend om zijn prachtige natuur en heerlijke klimaat, ligt Albufeira. Een schilderachtig stadje met witte huisjes, goudgele stranden en een azuurblauwe zee. Bent u op zoek naar rust én vertier? Dan vindt u hier het beste van de twee. Maar er is meer... 


Goudgele stranden, prachtige rotsformaties, een azuurblauwe zee en een bruisend nachtleven. Dat is Albufeira in een notendop. Hoe 'levendig' u het maakt, kiest u echter zelf. Albufeira is immers op te delen in 2 zones: het oude stadsgedeelte en het nieuwe. In het oude stadsgedeelte vindt u gezellige pleintjes met markten, winkeltjes, boetiekjes, de heerlijkste terrasjes en historische bezienswaardigheden zoals het archeologisch museum. 


Het nieuwe stadscentrum wordt gekleurd door art-deco huizen, restaurantjes, clubs en discotheken en een moderne jachthaven met bijhorende (zeil)boten. In Albufeira kan u dus probleemloos enkele dagen genieten van een heerlijke vakantie. 

Vergeet de Algarve niet!

Maar nu u toch in de Algarve bent, zou het zonde zijn om niet verder rond te trekken. De Algarve is de meest zuidelijke regio in Portugal met een indrukwekkende kustlijn, prachtige zandstranden en schitterende natuur. Het is een regio vol contrasten waar er heel wat te zien en te doen is. Zo is de hoofdstad van de Algarve, Faro, meer dan de moeite om te ontdekken. In Olhao kan u dan weer gastronomisch genieten in de allerbeste visrestaurantjes van de hele Algarve, terwijl Tavira een architecturale parel is die u moet gezien hebben. Wilt u uw vakantie voorzien van een streepje cultuur? Dan moet u Portimao mee opnemen in uw rondreis: het is dé culturele hotspot van de Algarve. 


In de Algarve valt zoveel te beleven, dat er voor elke groep een reis op maat gemaakt kan worden. Bent u geïnteresseerd? Ik werk met veel plezier en geheel vrijblijvend een voorstel uit op basis van uw wensen. 

ontdek portugal - albufeira + algarve