Exclusief aanbod: overnacht in een voormalige cisterciënzerabdij vanaf 75€/nacht!

In Portugal vindt u de allermooiste dorpjes en steden. São Cristovão de Lafões is zo’n dorpje dat u niet meer loslaat als u er eens geweest bent. Bovendien kan u hier overnachten in een voormalige cisterciënzer abdij. Goed voor een onvergetelijk, uniek verblijf… Aan een mooie prijs bovendien, dankzij een exclusieve samenwerking met Ontdek Portugal!


São Cristovão de Lafões is een idyllisch, authentiek dorp in het Noordwesten van Portugal. In vogelvlucht ligt het tussen Porto en Coimbra in, telkens op ongeveer anderhalf uur rijden. Ideaal als u een dag het bruisende stadsleven wilt opzoeken. De kans dat u weg zult willen uit São Cristovão de Lafões is echter klein. De voormalige cisterciënzer abdij waar u verblijft is namelijk adembenemend mooi.

In het Mosteiro de S. Cristovão Lafões staan ontspanning en rust centraal. U keert gegarandeerd heerlijk relaxed terug naar huis. Het voormalig klooster, gesticht in de 12e eeuw en uitgebreid tussen de 17e en de 18e eeuw, werd gebouwd op een heuvel in het midden van het bos met uitzicht op een klaterend bergriviertje. Dankzij deze unieke ligging geniet u vanuit elke kamer van een prachtig uitzicht.


Interesse om één of meerdere nachten door te brengen in deze heerlijke B&B? Klik snel verder! 

2. Op huwelijksreis naar Portugal? Ontdek het lovers-pakket!

Denk je erover om op huwelijksreis naar Portugal te gaan? Niet twijfelen! Portugal is de perfecte bestemming voor jullie wittebroodsweken. Portugal heeft namelijk alles te bieden wat je zoekt: zon, zee, strand, cultuur, natuur, lekker eten, … En ons lovers-pakket heeft alles om je te verleiden :-)!


Je huwelijksreis moet een onvergetelijke ervaring zijn, waar jullie nog vele jaren met plezier aan terugdenken. Om samen heerlijk weg te mijmeren bij de prachtige herinneringen aan jullie mooie dag en te genieten van jullie liefde voor elkaar.

De nodige portie romantiek,avontuur en rust mogen dan ook niet ontbreken. Maar ook de onvergetelijke uitzichten en gezellige restaurantjes maken van Portugal de ideale bestemming voor jullie huwelijksreis. Portugal heeft het allemaal!

Huwelijksreis naar Portugal: liefde op het eerste gezicht!


Het lovers-pakket is een uniek aanbod, waarin alles kan. Huur een wagen (privégids inbegrepen), slaap in de mooiste en meest romantische hotels, ontdek verlaten strand, duik in de azuurblauwe zee, proef de heerlijke keuken, bewonder de mooiste

zonsondergangen, …  En geniet van elkaar! Alles kan.

Denken jullie erover na om op huwelijksreis naar Portugal te gaan? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op en ik werk met veel plezier de reis uit van jullie dromen. Voor een match made in heaven :-)!

3. Fado-tour Lissabon

Word tijdens deze gloednieuwe Fado-tour helemaal ondergedompeld in de Portugese cultuur. U maakt er kennis met het Portugese levenslied, namelijk Fado, maar ook met de échte Portugese keuken en geniet van al het cultureel moois dat Lissabon te bieden heeft.

Fado: het levenslied van de Portugezen 

Fado brengt melancholie en vreugde tot leven aan de hand van een gitaar en gezang.


Vroeger werd Fado vooral in de armoedige kroegen van Portugal gezongen, maar tegenwoordig is de zangkunst vooral present tijdens de betere uitgaansgelegenheden.


De zangkunst werd in 2011 op de lijst van cultureel erfgoed gezet en is niet meer weg te denken uit het uitgaansleven in Lissabon.

Tijdens deze Fado-tour in Lissabon schotel ik u enkel het beste voor uit de Fado-cultuur. 

Zo kan u in aangenaam gezelschap genieten van de mooiste Fadogezangen, terwijl u wordt omvergeblazen door de culinaire specialiteiten van Lissabon. Vervolgens maakt u kennis met de rijke cultuur die Lissabon te bieden heeft.


Deze Fado-tour is een cultuuruitstap in Lissabon die u zeker niet mag missen. U keert terug als volleerde Portugees!

Zegt een muzikale reis u wel iets? Bekijk dan ook onze reis voor de muziekliefhebber

Titel

groepsreizen op maat lissabon - fado tour
groepsreizen op maat Portugal - fado tour
groepsreizen op maat Portugal - fado tour

4. Religieuze rondreis Portugal op maat - grote tour

Over heel Portugal liggen verschillende religieuze parels verspreid. Plaatsen die geschiedenis uitademen en u op hun eigen manier meenemen naar hoe het toen was. De meeste van deze sites staan op de UNESCO-werelderfgoedlijst. …

Tijdens deze religieus getinte rondreis door Portugal ontdekt u deze parels één voor één. Deze nieuwe rondreis is een uitgebreide variant op mijn kleinere religieuze rondreis op maat. Bij deze grote tour passeren we langs het cisterciënzer Klooster van Santa Maria d'Alcobaça, het klooster 

van Batalha, Tomar, Fátima, Óbidos, Nazaré en Lissabon. Dankzij mijn goede banden ter plaatse, worden we uitstekend onthaald


De datums van deze reis en extra informatie kan u altijd opvragen bij mij. De prijs wordt berekend op basis van uw wensen: wanneer, hoelang, klasse van hotels, ... .